El Consorci Sanitari de Terrassa necessita un especialista en Radiofísica Hospitalària per cobrir un permís de paternitat a la Unitat de Radiofísica de Terrassa.

S’ofereix contracte de mínim 8 mesos, a jornada completa i per incorporació a partir de maig de 2021. Interessats envieu CV actualitzat a Montserrat Colomer (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut a Lleida) es necessita incorporar un/a especialista en Radiofísica Hospitalària per al Servei de Protecció Radiològica i Radiofísica.

El lloc de treball cobriria una plaça consolidada i seria de duració indefinida.

La plaça queda vacant a partir de l'1 de maig.

Els interessats podeu enviar CV a la següent adreça de correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte adreceu-vos a Óscar Ripol Valentín al correu electrònic anterior o truqueu a algun dels següents telèfons:

Centraleta + extensió: 973248100 (ext. 2540)

Busca: 677253615

Es precisa un/a facultatiu/va especialista en Radiofísica Hospitalaria adjunt al Servei de Física i Protecció Radiològica del Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

Incorporació a partir de l 1’de maig.

Interessats enviar CV abans del 21 d’ abril .

Contacte:

Mercè Beltran

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 934894117

Benvolguts socis i sòcies,
 
El grup d'scripting de la societat ha estat treballant en elaborar i harmonitzar aquesta eina d'automatització en l'entorn d'Aria. Els integrants ja porten temps al grup i, tot i la feina feta, encara n'hi ha per fer. Si estàs interessat/da en formar-ne part, no dubtis i fes-nos-ho saber. Comptem amb tu!
 
Salutacions,

En qüestió de dies s’obrirà una plaça d’especialista en radiofísica hospitalària pel servei de Protecció Radiològica de l’Hospital Clínic de Barcelona. S’ofereix contracte indefinit. Les tasques a realitzar són les pròpies d’un servei de Protecció Radiològica. Interessats podeu contactar amb Mariana Esteban (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 609657487).